Destiny Yapımcısı Yeni Game of Thrones Oyununa Geçti

Destiny Yapımcısı Yeni Game of Thrones Oyununa Geçti

Destiny’nin yazar kadrosunda yer alan Joshua Rubin, yapım aşamasındaki yeni Game of Thrones oyununda çalışmak üzere Telltale Games’e geçtiğini açıkladı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny, bu yılın en merak edilen oyunlarının başında geliyor. Online FPS türüne yeni bir soluk getirmesi beklenen Destiny için meraklı bekleyiş sürerken, oyunun yapım ekibinden bir ayrılık haberi geldi. Son yılların en iddialı yapımları arasında yer alan Destiny’nin yazarların biri olan Joshua Rubin, yeni Game of Thrones oyununda çalışmak üzere Telltale Games stüdyosuna katılacağını açıkladı.

Destiny_DG

The Walking Dead ve The Wolf Among Us başta olmak üzere geliştirdikleri bölümlük oyunlarla adını duyurmayı başaran Telltale Games stüdyosu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla popüler Game of Thrones serisinden uyarlanacak yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Hikaye ve karakter odaklı etkileyici oyunlar geliştirmeyi başaran Telltale Games, özellikler yazarlar için ideal bir stüdyo olarak değerlendiriliyor. Telltale Games‘in bu özelliğine dikkat çeken Joshua Rubin, Bungie bünyesindeki çalışmalarından mutlu olduğunu belirtti ama stüdyo tarafından geliştirilen oyunlara bir yazarın sağlayabileceği katkının oldukça kısıtlı olduğuna dikkat çekti.

World of Warcraft Kullanıcı Sayısı Artmayacak