Game of Thrones Oyunu Hakkında Yeni Detaylar

Game of Thrones Oyunu Hakkında Yeni Detaylar

Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Game of Thrones oyununda kullanıcıların Stark’lara bağlı Forrester Hanesi’ni kontrol edeceği açıklandı.

Televizyon dünyasının sevilen dizilerinden The Walking Dead’i başarıyla oyun dünyasına taşıyan Telltale Games stüdyosunun, yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Daha önce hazırladığı The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi bölümlük oyunlarla oyunseverlere karmaşık hikayeler sunabilen Telltale Games elinden çıkma bir Game of Thrones oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, oyun hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Game_of_Thrones

Telltale Games tarafından yayınlanan yeni bir görsel, oyunda kullanıcıların hangi Game of Thrones hanesini kontrol edeceğini ortaya çıkardı. Stüdyo tarafından yayınlanan bu görsele göre kullanıcılar oyunda Forrester Hanesi’ni kontrol edecek. George R.R. Martin tarafından kaleme alınan Buz ve Ateşin Şarkısı serisinde bahsi geçen Forrester Hanesi, şu ana kadar Game of Thrones dizisindeki olaylarda yer alan bir hane değil. Ancak Westeros’un kuzey bölgesinde yaşayan Forrester Hanesi’nin Stark’ların sancaktarları arasında yer alan Glover Hanesi’ne sadık olduğu biliniyor.

Telltale Games’in daha önceki oyunlarında olduğu gibi bölümlük bir yapıya sahip olacağı açıklanan Game of Thrones‘un, kitaplarda ve dizide anlatılan hikayeye parelel gitmesi beklense de, hikayenin neresinden başlayacağı henüz bilinmiyor.

GTA 5′in PC Versiyonu İptalin Eşiğinde