Galaxy Z Fold6’nın Bir de Slim Versiyonu Geliyor

Galaxy Z Fold6 Slim

Çok yakında piyasaya sürülecek Galaxy Z Fold6’nın yanı sıra bir de Z Fold6 Slim çıkacak. Bu premium modele dair ilk detaylar belli oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonlarını bu yaz kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 adını taşıyan bu iki yeni model, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınıyordu. Ancak son günlerde gelen sızıntılar, bunlara üçüncü bir modelin daha eşlik edeceğini gösteriyor. Gelen son bilgilere göre Samsung, Galaxy Z Fold6’nın yanı sıra, Fold6’nın daha gelişmiş bir versiyonunu daha çıkaracak.

Bu versiyona dair ilk bilgiler kısa süre önce ortaya çıktığında, Samsung’un bu modeli Z Fold6 Ultra ya da Z Fold6 Slim olarak piyasaya sürebileceği söyleniyordu. Görünen o ki Samsung, Z Fold6 Slim isminde karar almış. Çünkü gelen son bilgiler, Galaxy Z Fold6 Slim adını taşıyan daha premium bir modelin yolda olduğunu gösteriyor. Ancak bu modelde önemli bir özellik olmayacak.

Galaxy Z Fold6

Gelen son bilgilere göre standart Z Fold6 ile Z Fold6 Slim’in teknik özellikleri arasında öyle kayda değer farklar olmayacak. Slim modelinin farkı, adından da anlaşılacağı üzere daha ince bir tasarıma sahip olması olacak. Bu inceliğin bedeli ise S Pen olacak. Galaxy Z Fold6’da bulunan elektronik kalem, Slim modelinde olmayacak. Ancak bu eksikliğe rağmen Slim modeli standart modelden daha yüksek bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Yeni Nesil Xbox Geliyor; Microsoft Resmen Duyurdu