Galaxy Z Fold 4 tasarımı nasıl olacak?

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Hem Samsung Galaxy Z Fold 4 hem de Samsung Galaxy Z Flip 4’ün Ağustos ayında bir noktada ortaya çıkmasını bekliyoruz ve şimdi güvenilir bir kaynaktan katlanabilir Galaxy Z Fold 4 için bir tasarım değişikliğine işaret eden yeni bir sızıntı var.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı nasıl olacak? Düzenli bilgi veren Ice Universe, Galaxy Z Fold 4 düşünülerek tasarlandığı iddia edilen bir kasanın bazı fotoğraflarını yayınladı ve fotoğraflar Galaxy Z Fold 3 sürümüyle karşılaştırıldığında önemli bir fark görünüyor: kasa kapalıyken biraz daha geniş.

Kullanıcıların Samsung Galaxy Z Fold 3 ile ilgili şikayetlerinden biri, harici ekranın (telefon kapalıyken gördüğünüz) çok uzun ve dar olmasıydı, bu yüzden yeni model bu şikayetleri bir şekilde gidebilirmiş gibi görünüyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı

Galaxy Z Fold 4 tasarımı nasıl olacak?

Buradan gerçek ekran ölçümleriyle ilgili herhangi bir bilgi veya aslında pek de fazla bir ayrıntı elde edebilmiş değiliz. Tweet metni ve görselden çıkardıklarımızı yorumlamaya çalışıyoruz, bu yüzden bu belki de en sağlam sızıntı değil. Ancak, Samsung’un Galaxy Z Fold 3 ile ilgili eleştirileri üstlendiğini ve Galaxy Z Fold 4 ile mümkün olduğunca çok eleştiriyle başa çıkmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı

Örneğin, yeni modelin ekranın ortasında daha az fark edilir bir kırışıklığa sahip olacağını daha önce duymuştuk. Ayrıca Galaxy Z Fold 4‘ün selefinden daha ince ve daha hafif olacağı konuşuluyor – çünkü katlanabilir telefonların bile bazen cebe girmesi gerekiyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı

Apple ve Google gibi şirketler katlanır telefon planlarını gizli tutarken, Samsung ilerlemeye devam ediyor ve her zaman daha iyiye gidiyor. Galaxy Z Fold 4, harici ekranı açısından gerçekten daha kullanıcı dostu bir en-boy oranıyla geliyorsa, bu doğru yönde atılmış bir başka adım.

Elden Ring en çok oynanan oyun olabilecek mi?