Knights of the Old Republic 2 Switch için geliyor!

switching it up

Şimdiye kadar yapılmış en iyi Star Wars oyunlarından biri Switch’e geliyor. Respawn Entertainment’ın 2023’te Star Wars Jedi: Survivor’ı piyasaya süreceği haberlerinin yanı sıra Disney dün Aspyr’ın 2004’ün Knights of the Old Republic II: The Sith Lords’u Nintendo’nun avuçiçi bilgisayarına taşıdığını paylaştı.

Knights of the Old Republic 2 Switch için geliyor! Dahası, stüdyo oyun için bir “Geri Yüklenmiş İçerik” DLC’si yayınlamayı planladığını da söyledi. Bu, genellikle franchise’ın pürüzlü elmaslarından biri olarak kabul edilen şey için heyecan verici bir haber.

Birçok Star Wars hayranı, Knights of the Old Republic II‘yi, Jedi ve Sith arasındaki çatışmayı daha karmaşık bir şekilde tasvir ettiği için sever.

Knights of the Old Republic 2 Switch

Ne yazık ki oyun, kısmen Fallout: New Vegas’taki çalışmasıyla tanınan geliştirici Obsidian Entertainment’ın proje üzerindeki çalışmalarını tamamlamak için 14 ila 16 ayı olduğu gerçeği nedeniyle bitmemiş bir şekilde gönderildi.

Knights of the Old Republic 2 Switch

Knights of the Old Republic 2 Switch için geliyor!

Obsidian, yayıncı LucasArts tarafından belirlenen son tarihi tamamlamak için oynanabilir bir gezegenin tamamı da dahil olmak üzere içeriği kesmek zorunda kaldı. Stüdyo başka projelere geçtikten sonra, bir grup hayran PC için The Sith Lords Restored Content Mod üzerinde çalışmaya başladı ve oyunun son versiyonunu Obsidian’ın orijinal vizyonuna mümkün olduğunca yakın hale getirme sözü verdi.

Knights of the Old Republic 2 Switch

Ve çoğunlukla bu hedefe ulaştılar ve The Sith Lords‘un PC versiyonunu Knights of the Old Republic II’yi deneyimlemenin kesin yolu haline getirdiler.

Restored Content DLC hakkında daha fazla bilgi beklerken Aspyr, KotOR II’nin 8 Haziran’da Switch’e çıkacağını söyledi. Stüdyo ayrıca orijinal oyunun PS5 versiyonu üzerinde çalışıyor.

Netflix Ricky Gervais yüzünden tepki topluyor