Samsung Galaxy Z Fold 3 ilginç bir tasarımla gelecek

Samsung Galaxy Z Fold 3 RGB

Akıllı telefon piyasasında önemli bir etki yaratması planlanan Samsung Galaxy Z Fold 3, son derece ilginç bir tasarım ile karşımızda. Hadi gelin tüm bu tasarım detaylarına birlikte göz atalım.

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketi olan Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Z Flip 5G gibi cihazlar çok ses getirmişti ve Samsung Galaxy Z Fold 3 de benzer bir etki gösterecek. Hem özellikler hem de yazılım detayları bu cihazları öne geçirmeyi başardı. Şimdi ise yepyeni bir cihaz geliyor. Katlanabilir teknolojinin son noktalarından bir tanesi olan bu cihaz, RGB şeridi kullanacak.

Galaxy Z Fold 3 bildirimlerde ışıkla sinyal verecek

Galaxy Z Fold 3 ile alakalı çok fazla iddia ortaya atıldı. Donanım detaylarından tutun da yazılımına kadar hakkında birçok ayrıntı yazıldı çizildi. Ancak içlerinden en çok ses getirme potansiyeli bulunan hiç şüphesiz arka kapak kısmında kullanılacak parlak şerit oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Yarı saydam bir kapakla kaplanan bu RGB şerit, oldukça şık bir görüntü sağlayabilir. Bildiğiniz üzere Apple tarafından üretilen cihazlarda da aydınlatma kullanılıyor. Elbette bu, RGB şeridi şeklinde değil. Galaxy Fold 3 modelinde ise tam olarak böyle bir aydınlatma tercih edilecek. 

RGB aydınlatma, telefondan herhangi bir bildirim geldiğinde devreye girecek. Böylece size ileti geldiğinde veya arama olduğunda  rahatlıkla anlayabileceksiniz. Her ne kadar henüz bu aydınlatmanın net detayları olmasa bile; hem şıklık hem işlevsellik açısından kullanışlı olacağı söylenebilir. Sizce bu cihazda kullanılacak RGB şerit nasıl bir görüntü katacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.