Galaxy Z Fold 4 tasarımı canlı canlı sızdırıldı

samsung 2

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının beklenen iki starı Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 resmi tanıtımdan hemen önce bir kez daha sızdırıldı.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı canlı canlı sızdırıldı. Samsung uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefon modelleri Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansmanla resmen tanıtacak. Bununla birlikte, bugüne kadar her iki telefon hakkında neredeyse tüm teknik donanımlar sızdırılmıştı. Ancak bugün artık her iki telefonunda tam olarak nasıl bir tasarıma sahip olacağını görmüş olduk.

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Her iki telefonun da tasarımına baktığımız zaman, aslında çok radikal bir değişikliğin olmadığını görüyoruz. Ancak göze çarpan ilk farklılık, her iki cihazında selefine göre biraz daha incelmiş olması oluyor. Ayrıca Galaxy Fold 4’ün önceki modele göre biraz daha kısaldığını da söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Galaxy Z Fold 4 tasarımı canlı canlı sızdırıldı

Peki bu iki cihaz hakkında şu ana kadar neler öğrendik? Öncelikle her iki telefonda da Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin mevcut olduğunu söyleyelim. Flip 4 modelinde 3.700mAh’lık batarya bulunacakken, Galaxy Fold 4’de ise 4.400mAh’lık bir pil göreceğiz. Fold 4’ün dış ekranı 7,6 inç, iç ekranı ise 6,2 inç olacakken, Flip 4’ün ekranı ise 6,7 inç’lik büyüklükle gelecek.

samsung 2

Son olarak her iki telefonun da çıkış fiyatları hakkında şimdilik kesinleşmiş bir bilgi bulunmasa da, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiler Galaxy Z fold 4 serisi katlanabilir akıllı telefon modellerinin seleflerine göre 100 dolar kadar daha pahalı olabileceğini iddia etmişti.

Galaxy A23 5G özellikleri ile şaşırttı