Giriş seviyesi Apple iPad yepyeni bir tasarıma geçiyor

Apple bu yıl 60 milyon iPad gönderecek!

Tüm zamanların en popüler tablet modellerinden biri olan ve Apple’ın giriş seviyesinde cihaz tercih edenler için geliştirmeye devam ettiği iPad, 10. Nesilde yepyeni bir tasarıma merhaba diyebilir.

Giriş seviyesi Apple iPad yepyeni bir tasarıma geçiyor. Apple, birçok alandaki tartılmaz üstünlüğüyle tanınan bir marka. Mesela Amerikalı teknoloji devi her ne kadar dünyanın en çok akıllı telefon satan ismi olmasa da, iPhone sayesinde dünyanın en popüler akıllı telefon markası unvanını çoktan sahiplendi bile. Benzer bir durumu tablet piyasasında da söylemek mümkün. iPad markasıyla tüm zamanların en popüler tablet üreticisi konumunda olan Amerikalı teknoloji devi, bu alanda akıllı telefon pazarının aksine en çok satış yapan isim olmayı da başarıyor.

Apple bir sonraki iPad Pro'yu bu sonbaharda yayınlayabilir

Bununla birlikte tablet kullanıcıları uzun bir zamandır Apple’ı giriş seviyesi iPad modelinin tasarımının oldukça eskimesi yüzünden eleştiriyorlardı. Gerçekten de bu yıl 10. Neslini göreceğimiz iPad çok uzun bir zamandır benzer bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Bu eleştirilere doğrudan bir yanıt vermeyen Apple ise, yeni modelinde artık önemli tasarımsal değişikliklere gidebilir.

Giriş seviyesi Apple iPad yepyeni bir tasarıma geçiyor

Apple bir sonraki iPad Pro'yu bu sonbaharda yayınlayabilir

Duyum denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan 9to5Mac tarafından ortaya atılan iddialara göre, 10. Nesil iPad modeli selefine göre hem ön yüzey hem de arka yüzey tasarımları konusunda ciddi farklılıklar barındıracak. Ayrıca yeni cihazın önceki modele göre daha ince ve kompakt bir yapıyla karşımıza çıkacağı da iddia ediliyor.

Apple yeni onarım programı

Bakalım bu yıl A14 yonga seti, 5G desteği ve USB Type-C veri / şarj aktarım portuyla satışa sunulacak olan iPad’de tasarım olarak ne gibi yenilikler göreceğiz.

Amazon iRobot için harekete geçti