Galaxy Z Flip6 ve Galaxy Ring Sertifika Alırken Görüldü

Galaxy Z Flip6

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Galaxy Z Flip6 ve Galaxy Ring, FCC’den sertifika alırken görüldü; İkisinin de batarya özellikleri netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yaz düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde hem yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı, hem de merakla beklenen ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i görücüye çıkaracak. Biz Temmuz ayında gerçekleşecek bu etkinlik için gün sayarken, bu cihazlara dair sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Ring, FCC kurumundan sertifika alırken görüldü. Böylece her iki cihazın da batarya özellikleri netlik kazanmış oldu.

Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunuyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. Daha önce gelen bilgilere göre telefonun şarj hızı ise 25W olacak. Muhtemelen telefon resmi olarak tanıtıldığında bu 3800 mAh olarak açıklanacaktır. Her şekilde batarya kapasitesi Z Flip 5’in üzerinde olacak. Hatırlarsanız Galaxy Z Flip5, 3700 mAh’lık bir bataryaya sahipti.

Galaxy Z Flip6, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Galaxy Z Flip5 gibi Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak.

galaxy ring 1

Galaxy Ring’e geldiğimizde ise boyuta göre değişen batarya kapasiteleri görüyoruz. 5, 6 ve 7 numaralı büyüklüklerde 17 mAh’lık bir batarya bulunuyor. 8, 9, 10 ve 11 numaranın batarya kapasitesinin ise 18.5 mAh olacağı görülüyor. En büyük model olan 12 numarada ise batarya kapasitesi 22.5 mAh olacak.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı