Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı

Galaxy Z Flip 5G fiyatı

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en önemli serilerinden biri olan Galaxy Z Flip’in yeni üyesi Galaxy Z Flip 4, çok kısa bir süre içerisinde resmen tanıtılacak.

Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki hakimiyetini bir kez daha tescil edecek olan yeni modelleri Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4’ün tanıtılmasına bir hayli az zaman kaldı. En son geçtiğimiz günlerde ünlü duyum hesabı @evleaks tarafından paylaşılan basın davetiyesiyle, tanıtımın 10 Ağustos’ta olduğunu öğrenmiştik.

Galaxy Z Flip 5G

Bununla birlikte, daha söz konusu tanıtım tarihine neredeyse 20 gün olduğu için, bu süre zarfında yeni sızıntıların gelmesi bir hayli mümkün. Kaldı ki sabah saatlerinde Galaxy Z Flip 4’ün basın görselleri sızdırılarak bu beklentimiz doğrulanmış oldu.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı

Sızdırılan görsellere baktığımız zaman, bunların resmi tanıtım render’ları olduğu anlaşılıyor. Bu render’larda Samsung Galaxy Z Flip 4’ün 4 farklı renge sahip olduğunu görüyoruz. Bu renkler siyah, açık mor, mavi ve krem olarak sıralanmış. Ayrıca telefonun alt kısmında bir hoparlör ızgarasının varlığı da gözlerden kaçmıyor.

1 5

Öte yandan Galaxy Z Flip 4’ün en önemli yeniliği büyüyen ikinci ekranı. 2,1 inç büyüklüğünde olması beklenen bu ikinci ekran, sızdırılan görsellerden de net bir şekilde anlaşılıyor.

Katlanabilir akıllı telefonun bilinen diğer özellikleri 6,7 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı, 12MP’lik çift kamerası ve 3.700mAh’lık bataryası olarak sıralanabilir. Ayrıca Galaxy Z Flip 4’ün gücünü Snapdragon 8+ Gen 1’den alacağını da hatırlatalım.

Xiaomi Pad 6 iPad Pro’ya rakip olacak