Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition geliyor

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonları ne kadar sattı

Samsung’un sevilen katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip 3, Thom Browne sürümünden sonra şimdi de Pokemon sürümüyle karşımıza çıkıyor.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition geliyor! Katlanabilir akıllı telefon sektörünün öncü ve lider ismi Samsung, farklı pazarlar için farklı alternatifler üretmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi, kendi anavatanındaki müşterileri için Galaxy Z Flip 3’ün Pokemon versiyonunu satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon

Her ne kadar ülkemizde etkisini kaybetmiş olsa da, Pokemon hala dünyanın pek çok bölgesinde oldukça önemli bir figür. Özellikle Güney Kore bu konuda Japonya ile birlikte diğer ülkelerin bir adım önünde. Çizgi filminden oyununa hemen her alandaki Pokemon temasına büyük ilgi gösteren Güney Koreliler, bu ilgisini genelde kullandıkları ürünlere de yansıtıyor. İşte bu durumu fırsata çevirmek isteyen Samsung’da, Güney Kore’ye özel yeni bir Galaxy Z Flip 3 versiyonunu satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition geliyor

Oldukça büyük bir kutu içeriğine sahip olan yeni sürüm de, Pokemon hayranları için birçok önemli ekstra bulunuyor. Kutu içeriğinde ilk dikkati çeken ürün tabi ki Pikachu temalı şeffaf kılıf. Bunun yanında Pokedex temalı askılı Pokemon kılıfı, Pikachu temalı anahtarlık, Pokeball’lar ve özel duvar kağıtları da yine kutu içerisinde yer alan materyaller.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon

Tabi bu versiyonu özel kılan tek şey kutu içeriği değil. Galaxy Z Flip 3’ün içerisinde de, bu versiyona özel temalar, duvar kağıtları, menü ikonları, müzik sesleri ve benzeri ekstralar olacak.

Samsung, bu özel versiyonun fiyatı hakkında şimdilik bir açıklamada bulunmazken, telefonun Güney Kore dışında satışa sunulup sunulmayacağı da merak ediliyor.

Windows 11 kurumsal anlamda tutulmuyor