Samsung Pokémon temalı Galaxy Buds çok dikkat çekti

Samsung Pokémon temalı Galaxy Buds çok dikkat çekti

Samsung yeni ürünleri ile tekrar dikkatleri üzerine topladı. Pokemon temalı Galaxy Buds fazlasıyla beğenildi. İşte tüm detaylar.

Pokémon bir Japon ürünü olabilir, ancak dünyanın dört bir yanındaki insanlar gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, en yeni Pokémon temalı ürünleriyle seriye yakınlık göstermeye devam ediyor. Elektronik şirket Jigglypuff, Ditto ve Snorlax gibi görünecek şekilde tasarlanmış üç yeni Galaxy Buds 2 kasasıyla yeni Pokémon Paketlerinin piyasaya sürdü. Sevimli çantanın yanı sıra, paketlerde ilgili çıkartmalar ve 129.000 KRW (99 dolar) karşılığında Galaxy Buds 2 veya 199.000 KRW (152 dolar) karşılığında Galaxy Buds 2 Pro seçeneği bulunuyor.

Samsung Pokémon temalı Galaxy Buds çok dikkat çekti

Samsung, Mayıs 2022’de Galaxy Buds 2 Pro ve standart sürüm kulaklıkları için Poké Ball kılıflarını piyasaya sürerek bu seriyi klasik bir seçenekle başlatmıştı. Sınırlı sürüm ürün bir saat içinde tükendi, bu nedenle şirketin birkaç Pokémon temalı seçeneği daha piyasaya sürmesi ğek şaşırtıcı değil. Samsung’un Galaxy Z Flip 3 katlanabilir akıllı telefonunun Pokémon versiyonu da benzer bir ilgi ile karşılaştı ve 1.280.000 KRW (979 dolar) değerindeki cihaz dakikalar içinde tükendi.

Yeni ürünler Jigglypuff, Ditto ve Snorlax’a gelince, bu sevimli kılıflar yalnızca Samsung’un memleketi Güney Kore’de ve muhtemelen Poké Ball sürümü gibi yakında eBay’de mevcut. Ancak bölgesel olarak satışı sunulmaya başlarsa ülkemize de gelmesi söz konusu olabilir. Neticede Pokemon dünya genelinde seviliyor.

Çinli teknoloji devi yeni telefonunu yeni bir pazarda daha satışa sundu