Samsung Galaxy ON5 ve ON7’den ilk görüntüler

Samsung’un yeni orta seviye akıllı telefon ailesi Galaxy ON’un ilk üyeleri olan Samsung Galaxy ON5 ve Galaxy ON7’nin ilk görüntüleri internete sızdırıldı.

Son yıllarda istediği sonuçları alamadığı akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmak için sıkı bir çalışma yürüten Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon seçkisini zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başta Galaxy A serisi olmak üzere birçok yeni telefon serisi piyasaya süren Samsung, bu serilere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Samsung_Galaxy_ON5_ON7

Firmaya yakın kaynaklar tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan bilgiler, Samsung’un Galaxy ON adını taşıyan yeni bir akıllı telefon ailesinin ilk üyelerini piyasaya sürmeye hazırlandığını göstermişti. Henüz Samsung cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmese de, internete sızdırılan görüntüler bu telefonların gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Samsung Galaxy ON5 ve Galaxy ON7 adını taşıyan bu yeni telefonlar, kısa bir süre için de olsa Samsung’un Hindistan internet sitesinde görüldü. Telefonlara ait bilgiler ve görüntüler kısa süre sonra kaldırılmış olsa da, bu arada telefonların ilk görüntüleri internette paylaşılmaya başlandı.

Orta seviye akıllı telefonlar olması beklenen Galaxy ON5 ve Galaxy ON7’nin donanımsal özellikleri arasında 1.3 GHz dört çekirdekli Exynos 3745 SoC işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği yer alıyor.

Gionee Elife S6 Özellikleri Göz Dolduruyor