Galaxy Watch 6 serisi için geri sayım başladı

fe

Samsung, en yeni akıllı saat serisi olacak olan Galaxy Watch 6 serisi için geri sayım başladı. Seri Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikasını başarıyla geçti. 

Samsung Galaxy Watch 6 serisi iki modelden oluşacak: Samsung Watch 6 ve Samsung Watch 6 Classic . Bu saatlerin muhtemelen Temmuz veya Ağustos aylarında Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. FCC listesi, Samsung Galaxy Watch 6’nın iki boyutta sunulacağını onaylıyor: 40 mm ve 44 mm. 40 mm model SM-R930 model numarasını taşırken 44 mm model SM-R940 olarak tanımlanıyor.

Galaxy Watch 6 serisi

Samsung Galaxy Watch 6’daki bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g/n/a, NFC ve GNSS bulunur. Selefi Samsung Galaxy Watch 5 serisine benzer şekilde Watch 6 da kablosuz şarj etme özelliklerine sahip olacak. ER-OR900 model numaralı Watch 6 kablosuz şarj cihazının Watch 5 serisi için kullanılanla aynı olması bekleniyor .

s3

Samsung Galaxy Watch 6’ya ek olarak, Samsung’un Galaxy Watch 6 Classic’i de piyasaya süreceği söyleniyor . Cihazın render görüntüleri de geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Bu modelin , popüler Watch 4 Classic’i anımsatan döner çerçevelere sahip olması bekleniyor. 470×470 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç Super AMOLED ekran sunacağı söylenen Watch 6 Classic , 425mAh bataryadan güç alacak. FCC listesi ayrıntılı teknik özellikler sağlamasa da, Samsung Galaxy Watch 6 serisi hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki haftalarda diğer sertifika platformlarından ortaya çıkması bekleniyor. 

Lenovo, yeni dizüstü bilgisayarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor