Galaxy Watch iki ayrı boya sahip olacak

WatchS

Samsung’un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch’a dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın şimdi de boy seçenekleri açığa çıktı.

Galaxy Watch için spor ve klasik seçenekleri

Samsung’un Tizen’li akıllı saati kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Watch ismine sahip olacağı ve Tizen’le yoluna devam edeceği neredeyse kesinleşen cihaz, FCC’nin onayından geçmişti. Onayla beraber pek çok bilgi doğrulanmıştı ve nihayet bugün bu dökümanlar sayesinde yepyeni verilere ulaştık.

Bu verilere göre Watch, 1.19 inç ve 1.3 inç olmak üzere alışageldiğimiz şekilde iki farklı boyut seçeneğine sahip olacak. Ayrıca bunların 43.4 mm ve 48 mm olduklarını da belirtelim.

Öte yandan daha önce tam tersi olan bir durum gerçekleşebilir. Samsung geçtiğimiz nesillerde büyük mm’ye sahip olan versiyonu klasik, küçük olanı ise spor tasarımla duyuruyordu. Ancak bu sene görünüşe göre küçük versiyon klasik tasarımla, büyük versiyon spor tasarımla gelecek.

SM-R805U ve SM-R805W model numaralarıyla satışa çıkacak cihazların her ikisinin de LTE’li versiyonları bulunuyor ve bir kısıtlamaları olmayacak.

Güney Koreli şirket yeni akıllı saatini, Note 9 ile birlikte 9 Ağustos‘ta sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

Galaxy Note 9 bir kez daha görüldü