Galaxy Watch 5 serisi modellerinin fotoğrafları ortaya çıktı

Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 serisi, yüksek kaliteli sızdırılmış görüntülerle ortaya çıktı. Yeni nesil Galaxy Watch, 10 Ağustos’ta markanın Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. 

Ortaya çıkan fotoğraflar ile beraber yaklaşan Galaxy Watch 5 serisinin model tasarımları tamamen ortaya çıktı diyebiliriz. Soldan sağa, daha yakından incelendiğinde, ilk iki varyantın sırasıyla Galaxy Watch 5 Pro’ya karşılık gelen SM-R920 ve R925F model numaraları vardır. Her ikisi de 45 mm kadran boyutuna ve sportif bir saat kayışına sahip.

Galaxy Watch 5 serisi

Sıradaki sonraki üçü muhtemelen SM-R900, SM-R905F ve SM-R910 model numaralarına sahip normal Galaxy Watch 5’tir. Bunlar 40mm ve 44mm kadran boyutlarında satışa sunulacak. Normal Watch 5, toka mekanizmalı silikon kayışlara sahiptir. 

g555

Pro varyantı büyük çerçevelerle görülüyor ve standart versiyona kıyasla daha kalın (muhtemelen daha büyük bir pil nedeniyle). Beş akıllı saatin tümü, yani Galaxy Watch 5 Pro ve Watch 5, sağ tarafta iki fiziksel düğme ve mikrofon olduğunu varsaydığımız küçük bir oyuk içerir. Galaxy Watch 5 serisi 5 metreye kadar suya dayanıklı olacak.  

Galaxy Watch 5 serisi dahili GPS ile gelecek. Galaxy Watch 5 Pro’nun (SM-R925F) ve normal Galaxy Watch 5’in (SM-R905F) bir varyantı LTE desteği ile gelecek. Pro varyantı Siyah ve Kahverengi renklerde görülürken, normal versiyonun Rose Gold, Lavanta ve Siyah renklerinde mevcut olması bekleniyor. 

Xiaomi yeni kablosuz klavye ve fare setini küresel pazarda satışa çıkaracak