Galaxy Watch 4 için geri sayım

Samsung Galaxy Watch 4 özellikleri sızdırıldı!

Samsung ve Google kısa süre önce Tizen ve Wear OS sürümünün birleştiğini duyurdu, ancak bu markaların yaklaşmakta olan cihazı hakkında resmi bir bilgi yok. Ancak, Samsung’un Galaxy Watch 4 ‘ünün yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şimdi, en son gelişmede, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Watch 4 için destek sayfası Hindistan, Rusya ve Karayipler web sitesinde yayına girdi. Liste, giyilebilir ürünün yakında piyasaya sürüleceğine dair ipucu veriyor.

Güney Koreli teknoloji 28 Haziran’da Mobil Dünya Kongresi’nde sanal bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor ve Galaxy Watch 4’ün birkaç başka ürünle birlikte bu etkinlikte resmi olarak duyurulması ihtimali var.

Galaxy Watch 4

Samsung Hindistan web sitesinde SM-R890 model numarasını taşıyan cihaz, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı modelde piyasaya sürülecek. Cihazın FCC listesi, Bluetooth , NFC, 2.4GHz/5GHz Wi-Fi ve çeşitli LTE Bantları desteği sunacağını zaten ortaya koydu . Siyah, Gümüş, Koyu Yeşil ve Rose Gold renk seçenekleriyle piyasaya sürüleceği söyleniyor.

5nm işlemci , 2D cam, ekran çevresinde daha dar çerçeveler ve titanyum alaşımından yapılabilecek geliştirilmiş çerçeve dokusu ile gelmesi bekleniyor . Yeni WearOS, Tizen OS’nin “TizenWear OS” olarak adlandırılabilecek ve bir dizi yeni özellik getirebilecek özelliklerini de entegre edecek .

Cihazın neye benzediğini, ne paketlediğini ve nasıl performans gösterdiğini kesin olarak bilmek için birkaç saat içinde resmi duyuruyu beklememiz gerekecek.

Tizen akıllı saatler için 3 yıl güncelleme garantisi