Galaxy Watch 6 Pro hiç gelmeyebilir!

Samsung, kameralı bir akıllı saat üzerinde çalışıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir sonraki amiral gemisi akıllı saat modeli olan Galaxy Watch: 6’dan önemli haberler var.

Galaxy Watch 6 Pro hiç gelmeyebilir! Samsung’un Galaxy Watch 6 serisinde bir Pro versiyonu piyasaya sürüp sürmeyeceği belirsiz. Ancak Güney Koreli teknoloji devi, ‘standart’ modelin yanı sıra eski ve güvenilir bir Klasik versiyonu da geri getirecek gibi görünüyor.

galaxy watch 5

Samsung, 2022’de Galaxy Watch 5 modelini aslında iki farklı versiyon olarak piyasaya sürdü: 40mm, 44mm Standart ve 45mm Pro modeli. Bu, Watch 4 serisine kıyasla bir strateji değişikliği anlamına geliyordu. Watch 4, 40 ve 44 mm standart modelleri ve 42 ve 46 mm Klasik versiyonları olarak piyasaya sürülmüştü. Watch 4 serisi, yaklaşan Watch 6 serisi için bir şablon olarak görünüyor.

galaxy watch 5

Galaxy Watch 6 Pro hiç gelmeyebilir!

Bu durum öncelikle Samsung’un Watch 6 için kullandığı kod adlarından anlaşılıyor. İki model de Wise6 ve Fresh6 olarak adlandırılıyor. Hatırlatmak gerekirse, Watch 4 Fresh olarak adlandırılırken, Watch 4 Klasik’in kod adı Wise olarak belirlenmişti. Wise6 ve Fresh6’da her ikisi için de küçük ve büyük varyantlar geliştiriliyor.

Galaxy Watch4

Ancak bu kadar değil. Daha önce Watch 6’nın pillerinin önceki saatlere göre biraz daha büyük olduğunu görmüştük. Model numaraları SM-R93x ve SM-R94x olan saatlerin pilleriyle ilgili olarak söz konusu olan bu durum, artık SM-R95x model numarasına sahip bir saatte de görülüyor. Tabi tüm bunların şimdilik birer tahmin ve iddiadan ibaret olduğunu unutmamak gerekir. Bakalım Samsung, yeni amiral gemisi saat modellerinde bizlere ne gibi bir sürpriz yapacak.

James Bond, Hitman’i oyun dışı bıraktı