Galaxy Note 10 Pro batarya detayları ortaya çıktı

Galaxy Note 10

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 10 Pro hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Samsung, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi yer yıl düzenli olarak S ve Note serilerinin yeni modellerini satışa sunuyor. Hatırlanacağı üzere S serisinin yeni modeli geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılmış ve Mart ayında da kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

S serisinin yeni modellerinin satışa çıkmasının akabinde gözler Note serisinin bu yıl ki modellerine çevrildi.

Note 10 Pro bataryası sızdırıldı!

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda Samsung’un 2 farklı Note 10 modeli geliştirdiğini biliyoruz. Bu Note 10 modellerinin biri alışık olduğumuz klasik Note çizgisinden gitmeye devam edecek. Galaxy Note 10 Pro olarak isimlendirilen model ise 5G desteğiyle ön plana çıkacak.

Geçtiğimiz gün Galaxy Note 10 Pro ile ilgili önemli bir detay daha ortaya çıktı. Güney Kore kaynaklı bir rapora göre, Note 10 Pro’nun bataryası 4500 mAh kapasitesinde olacak. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl raflardaki yerini alan Note 9’un bataryası 4000 mAh’tı. Yani 5G destekli Note 10 modelinin batarya açısından selefinden daha iyi olacağını söyleyebiliriz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Samsung’un yeni Note modellerini Ağustos ayından sonra tanıtması bekleniyor.

Galaxy Fold kafaları karıştırdı