Galaxy Watch 5 tasarım detayları kesinleşti

Samsung Galaxy Watch 4, hem Bixby hem de Google Asistan destekleyecek

Samsung’un yakın zamanda gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacağı iki yeni akıllı saat modeli, tanıtıma günler kalan her türlü tasarım detayını ortaya koyan görselleriyle karşımıza çıktı.

Galaxy Watch 5 tasarım detayları kesinleşti. Akıllı saat meraklılarının büyük bir heyecanla beklediği 10 Ağustos tarihinin gelmesine artık oldukça kısa bir süre kaldı. Bugüne kadar pek çok defa dillendirildiği üzere, Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğini bu tarihte gerçekleştirecek. Bunun anlamı ise, uzun süredir haklarında birçok söylenti ve sızıntı paylaşılan cihazları da resmen ilk defa bu tarihte göreceğiz.

Google Asistan artık Samsung Galaxy Watch 4'te mevcut

Bilindiği üzere Galaxy Unpacked etkinliğinde sahneye çıkacak olan cihazlardan biri de yeni akıllı saat modelleri olacak. Son dakika da Samsung tarafından bir sürpriz yapılmaması halinde Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro isimleriyle göreceğimiz bu saatlerin, tasarım yönlerini açığa çıkaran yeni bir görsel paylaşıldı.

Galaxy Watch4

Galaxy Watch 5 tasarım detayları kesinleşti

Paylaşılan yeni sızıntıya baktığımız zaman, 5 sıra halinde 5 farklı akıllı saat modelini görüyoruz. Buna göre soldan sağa doğru sıraladığımız zaman, ilk iki saatin Galaxy Watch 5 Pro’nun iki modeli, geri kalan 3 saatin ise Galaxy Watch 5 modelleri olduğu anlaşılıyor.

1

Ön, arka, sağ sol ve bütüncül olarak 5 farklı pozisyonda gördüğümüz saatleri bu sayede her açıdan değerlendirme fırsatını yakalamış oluyoruz. Ayrıca bu son görsel sayesinde Galaxy Watch 5 Pro modelinin siyah ve kahverengi renkleriyle, Galaxy Watch 5 modelinin ise siyah, açık mor ve kırmızı altın renk seçenekleriyle geleceğini anlıyoruz.

Netflix tekrar mahkemelik oldu