Galaxy Note10+ depolama alanı kesinleşti!

galaxy note10

Samsung’un önümüzdeki ayın hemen başında resmiyet kazanacak olan yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note10+ hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden Samsung, önümüzdeki ay önemli bir etkinlik düzenleyecek. Güney Koreli teknoloji devinin 7 Ağustos’ta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde Note serisinin yeni modelleri tanıtılacak.

Bilindiği üzere Samsung bu yıla kadar hemen hemen her sene yeni bir Note modeli tanıtıyordu. Fakat Güney Koreli şirket bu yıl ki etkinlikte 2 farklı Note modeliyle karşımıza çıkacak. Klasik Note modelinin haricinde Galaxy Note10+ ismiyle premium sınıfa hitap eden 2. bir model de tanıtılacak.

Note10+ 512GB’lık depolama alanına sahip olacak

Yeni Note modellerinin resmiyet kazanmasına 10 günden az bir süre kalmışken, Samsung cephesinden önemli bir sızıntı geldi. Güney Koreli şirket bazı ülkelerdeki web sitelerinde yeni Note modelleri ile ilgili destek sayfalarını kullanıma açtı. Bu destek sayfalarıyla Note10+’ın dahili depolama alanının ne kadar olacağı da netlik kazanmış oldu.

Direkt olarak Samsung’dan sızdırılan bilgiye göre Galaxy Note10+, 256GB ve 512GB’lık iki farklı dahili depolama opsiyonuna sahip olacak.

Hatırlanacağını üzere daha önce ortaya çıkan bazı raporlarda 1TB’lık Note10+ versiyonundan da bahsediliyordu. Fakat Samsung tarafından sızdırılan bilgilerde böyle bir detay yer almıyor. Muhtemelen 1TB’lık versiyon bazı ülkelere özel olabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

ZTE çift ön kameralı telefonu için patent aldı