Galaxy S8 Microsoft Edition ön siparişe sunuldu

Samsung’un geçtiğimiz gün tanıttığı Galaxy S8 için ilginç bir versiyon ortaya çıktı. Galaxy S8 Microsoft Edition. Peki bu versiyonun diğerlerinden farkı ne? İşte detaylar.

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı ve tasarımsal anlamda S serisinde köklü değişikliklere imza attığı yeni amiral gemisi modeli geçtiğimiz gün tanıtıldı. Galaxy S8 hiç kuşkusuz, dış tasarımıyla olduğu kadar özellikleri ve aksesuarlarıyla da dikkat çekti.

Hatta lansmanın bir bölümünde tanıtılan ve Galaxy S8’i bir PC’ye çeviren DeX station isimli aksesuar, birçok kullanıcının büyük ilgisini çekti. Özellikle ofis uygulamalarını fazlasıyla pratikleştiren bu aksesuar, herhangi bir monitör bulduğunuz her yeri ofis ortamına çevirebiliyor.

Peki böyle bir cihaz hiç ofis uygulamasız olur mu? Tabi ki olmaz. Bunu fark eden Samsung, Microsoft ile işbirliğine giderek Galaxy S8 Microsoft Edition isimli farklı bir versiyonu da satışa sunmuş. Peki bu Galaxy S8 Microsoft Edition versiyonunun diğer S8 modellerinden farkı ne? Aslında donanım veya tasarım anlamında bir farkı yok. Bu cihazda sadece Microsoft’un ofis uygulamaları ön yüklü olarak geliyor. Dolayısıyla bunlara tekrardan para ödemenize de gerek kalmıyor.

Amerika’da sınırlı mağazada ön siparişe sunulan Galaxy S8 Microsoft Edition’da aynı diğer S8’ler gibi 21 Nisan’da satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ise 750 dolar. Bu fiyat, Galaxy S8’in Amerika’daki satış fiyatından ortalama olarak 25 dolar daha fazla.