Galaxy S8 stok sıkıntısı çekmeyecek

Samsung Galaxy S8 3

Samsung yeni amiral gemisi modelinin stok sıkıntısı yaşamayacağı konusunda söz verdi. Ön sipariş veren herkes Galaxy S8 ya da S8+’a tam zamanında sahip olacak.

Günümüzün en güncel sorunlarından birisi de ilk günlerde yaşanan stok sorunu. Bunun en son örneğini Nintendo’nun yeni konsolu Switch’te gördük. Birçok kullanıcı çok önceden sipariş vermesine rağmen, çıkış tarihinde cihazına kavuşamadı. Bu konuda müşterilerini üzmek istemeyen Samsung işi şimdiden sıkı tutuyor. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S8 ve S8+’ın herhangi bir stok sorunu yaşamayacağı konusunda söz verdi.

Diğer bir değişle şimdiden ön siparişini verdiğiniz S8, cihazın çıkış tarihi yani 21 Nisan itibariyle elinizde olacak. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan DJ Koh, Samsung’un Galaxy S7’nin iki katı kadar S8 stoğunun bulunduğunu belirterek, talepleri karşılayacak güçte olduklarını belirtti.

Kısacası 21 Nisan’da Galaxy S8’i deneyimlemeniz için önünüzde bir engel bulunmuyor diyebiliriz. Tabi ki cihazın fiyatı dışında. Bilindiği üzere S8 ülkemizde beklenenin biraz üzerinden satışa sunuldu. Genel kanı telefonun 3600-4000 TL bandından satışa sunulması yönündeydi. Fakat Samsung’un açıkladığı fiyatlar biraz şaşkınlık yarattı. Zira Galaxy S8 için önerilen son tüketici fiyatı 4399 TL olarak lanse edildi. Galaxy S8+ fiyatı ise 4999 TL olarak belirlenmiş durumda.

Eğer bu fiyatları S8 ve S8+ için çok bulmuyorsanız, 21 Nisan’da sıkıntısız bir şekilde yeni telefonunuza kavuşabilirsiniz.