Galaxy S23 Ultra tasarımı ortaya çıktı! Bu nasıl tasarım Samsung!

2 1

Samsung’un en tepe modeli Galaxy S23 Ultra için tasarımsal detaylar belli oldu. İşte telefonun muhtemel görünümü!

Galaxy S23 Ultra tasarımı ortaya çıktı! Bu nasıl tasarım Samsung! Akıllı telefon pazarının en önemli üyelerinden birisi olan Samsung, yeni amiral gemi modellerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Markanın tepe modelleri tabii ki de Galaxy S23 ailesinde toplanmış olacak. Seri hakkında şimdiye kadar pek çok sızıntı ortaya çıkmış olsa da en güçlü model olan Galaxy S23 Ultra’nın görünümü hakkında henüz herhangi bir detay belli olmamıştı.

2 1

Galaxy S23 Ultra tasarımı ortaya çıktı! Bu nasıl tasarım Samsung!

Ancak OnLeaks, Galaxy S23 Ultra modelinin muhtemel tasarım görüntülerini paylaştı. Buna göre Galaxy S23 Ultra, bir önceki modele nazaran tasarımsal anlamda hemen hemen hiçbir değişikliğe uğramayacak.

1

Ailenin diğer üyeleriyle de benzerlikler taşıyacak olan cihaz, bu anlamda biraz daha heybetli bir görüntü talep edenleri hayal kırıklığına uğratacak diyebiliriz.

s22

Telefonun hayal kırıklığı yaratmasını beklediğimiz bir başka özelliği ise hızlı şarj teknolojisi. Samsung, en tepe modeli için yalnızca 25W hızlı şarj teknolojisini destekleyen bir batarya kullanacak. Bu özellik, hızlı şarj teknolojilerinin giderek geliştiği teknoloji dünyası için oldukça cılız bir değer. Zira Samsung’un rakipleri hali hazırda 100W hızlı şarj değerlerini konuşuyor. Bu manada Apple ve Samsung’un biraz cimri davrandığını net bir şekilde ifade etmek mümkün.

Hindistan üretimi iPhone 14’ler yolda