Galaxy S23 Ultra kamera detayları sızdırıldı

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki yıl satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra hakkında şimdiden çalışmalara başladı.

Galaxy S23 Ultra kamera detayları sızdırıldı. Samsung’u rakiplerinden ayıran en önemli yönü, bir taraftan akıllı telefon üretimi yaparken diğer taraftan rakipleri de dahil olmak üzere sektördeki hemen hemen bütün şirketlere ekipman ve teknoloji desteği sağlamasıdır. İşte bunun bir örneğini 200MP’lik sensörün tanıtılmasıyla görmüş olduk.

s222

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda dünyanın ilk 200MP’lik sensörü olan ISOCELL HP1’i tanıtmış, henüz bu sensör hiçbir akıllı telefonda resmen kullanılmadan da bu defa ISOCELL HP3’ü kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Bununla birlikte Motorola tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılarak satışa sunulan Motorola X30 Pro, 200MP destekli ISOCELL HP1’i kullanan ilk akıllı telefon modeli olarak tarihe geçerken, gelen bilgiler Samsung’un kendisi için biraz daha modifiye edilmiş yeni bir sensörü tercih edeceğini gösteriyor.

s22 1

Galaxy S23 Ultra kamera detayları sızdırıldı

Eğer gelen bilgiler doğruysa Samsung, gelecek yıl tanıtarak satışa sunacağı Galaxy S23 Ultra modeli için, henüz resmi tanıtımı yapılmamış olan ISOCELL HP2’yi kullanmayı planlıyor. Bu sensör hakkında şu an için bildiğimiz tek şey, tıpkı serinin diğer modelleri gibi 200MP’lik çözünürlük desteği sunması. Ancak bunun dışında ISOCELL HP2 hakkında şimdilik pek bir malumatımız yok.

Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Benzer bir durum Samsung Galaxy S23 Ultra için de geçerli. Her ne kadar bu akıllı telefonun ismi son birkaç haftadır daha sık telaffuz ediliyor olsa da, henüz gerçek anlamda bir sızıntıdan bahsetmek pek mümkün değil.

YouTube TikTok formatlarını çalmaya devam ediyor