Galaxy S23 özellikleri ile hayal kırıklığı yaratabilir

s2323

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir sonraki amiral gemisi olması beklenen Galaxy S23 Ultra’nın kamera kurulumu hakkında can sıkan bir iddia ortaya atıldı.

Galaxy S23 özellikleri ile hayal kırıklığı yaratabilir. Samsung son dönemlerde ilgisini daha çok katlanabilir akıllı telefonlara vermiş durumda. Zaten Güney Koreli teknoloji devi de bu durumu inkar etmiyor. Hatta geçtiğimiz günlerde şirketin üst düzey yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, önümüzdeki yıllarda katlanabilir akıllı telefonlara olan ilginin geleneksel akıllı telefonları geçeceği ve Samsung’un da planlarını bu doğrultuda yaptığı söylenmişti. İşte Galaxy S23 Ultra hakkında ortaya çıkan yeni detaylar da, Samsung’un yavaş yavaş S serisini ikinci plana atmaya başladığını gösteriyor olabilir.

s2323

Bugüne kadar paylaştığı sızıntılarla güvenilir bir isim olduğunu çoktan kanıtlayan Ice Universe hesabı, geçtiğimiz hafta bir paylaşım yapmış ve Galaxy S23 Ultra’da bulunacak kamera kurulumunun, Galaxy S22 Ultra ile aynı olma ihtimalinin bulunduğunu söylemişti. Aynı hesaptan bugün yapılan yeni bir paylaşım ise, artık bunun bir ihtimal olmadığını ve durumun %100 kesinleştiğini söylüyor.

s23

Galaxy S23 özellikleri ile hayal kırıklığı yaratabilir

Ünlü duyum hesabına göre, Galaxy S23 Ultra’da değişen tek şey ana kameranın çözünürlüğü olacakken, bunun dışında gerek sensör sayısının gerekse de diğer sensörlerin özelliklerinin Galaxy S22 Ultra ile aynı kalacağı iddia edildi. Hesap Galaxy S23 Ultra’nın ana kamerasının ise 200MP ISOCELL HP2 olacağını söylüyor.

s23

Tabi bunlar şimdilik birer iddiadan ibaret ancak eğer bu söylentiler doğru çıkarsa, Galaxy S23 Ultra’yı selefinden ayıran tek önemli fark 200MP’lik ana kamerası ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti olacaktır.

NASA Ay’da su arayacak! Evet yine!