Oppo Reno 10 serisinin özellikleri sızdırıldı

Oppo Reno 9 1 1

Çok yakında kullanıcılarla buluşması beklenen Oppo Reno 10 serisinin teknik özellikleri, bugün sızdırılan bilgiler sayesinde netlik kazandı.

Oppo Reno 9 serisindeki akıllı telefonları kasım ayında kullanıcılarla buluşturan Oppo, zaman kaybetmeden Reno serisinin bir sonraki jenerasyonu üzerinde çalışmaya başladı. Görünen o ki yeni Oppo Reno modelleri beklediğimizden de önce piyasaya sürülecek. Çünkü daha şimdiden Oppo Reno 10 serisinin teknik özellikleri hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı.

Son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Reno 10 serisinin teknik özellikleri, bugün gelen son sızıntıyla birlikte büyük ölçüde netlik kazandı. Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Reno 10, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü FHD+ olacak. Telefonun arka yüzünde 2x bir portre kamerası olacağı; selfie kamerasının ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor..Oppo Reno 10

Oppo Reno 10 Pro+ adını taşıyan en üt modelin ise 1.5K (1220 x 2712 piksel) çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ekran boyutunda ise standart model ile Pro+ modeli arasında kayda değer bir değişiklik olması beklenmiyor. Öte yandan bu Pro+ modeli, Sony’nin 50 megapiksellik IMX890 lensini kullanacak. Telefonun arka kamerasının ana lensi olacak IMX890’a bir de periskop lens eşlik edecek ki bu orta segmentte çok da rastlamadığımız bir özellik. Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4600 mAh’lık bir batarya çıkıyor.

Oppo Reno 10 serisinin tasarımı hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak Digital Chat Station tarafından sızdırılan bir çizim, telefonun tasarımı hakkında genel hatlarıyla bir fikre sahip olmamızı sağlıyor.

Hindistan’da üretilen iPhone 14’lerde kalite sorunu var