Galaxy S8 için 3 yeni renk seçeneği

s8

Güney Koreli teknoloji devinin 21 Nisan’da satışa sunduğu amiral gemisi modeli Galaxy S8, 3 farklı renk seçeneğine daha kavuşuyor. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Samsung yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı 21 Nisan’da satışa sunmuştu. Güney Koreli teknoloji devi başta kendi ülkesi olmak üzere, Amerika ve Avrupa’da da beklenilenin üzerinde bir satış başarısına imza attı. Galaxy S8, Güney Kore’de gelmiş geçmiş en çok ön sipariş alan akıllı telefon olurken, Amerika’da ise Samsung’un en çok satan amiral gemisi modeli olmayı başarmıştı.

Ülkemizde yüksek fiyatlarından ötürü o kadar tercih edilmeyen bu ikili, diğer pazarlarda ise son derece muazzam bir başarı sergiledi. S8 ve S8+ satışlarının bir süre daha aynı tempoda devam etmesini isteyen Samsung, bu modellerin renk yelpazesini arttırma kararı aldı.

Samsung Tayvan’ın resmi web sitesinde yayınlanan listeye göre, S8 ve S8+ için 3 yeni renk seçeneği daha geliyor. Bu renkler  “Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey ve Quicksand Gold” olarak lanse edilmiş durumda.

galaxy s8

Tayvan’da kullanıcıların beğenisine sunulan bu renk seçeneklerinin global pazara gelip gelmeyeceği, gelse de ne zaman geleceği henüz netlik kazanmış değil.

Bakalım bu yeni renk seçenekleri, S8 ve S8+’ın satış rakamlarını üst seviyede tutmaya yardımcı olabilecek mi? Bunu bekleyip göreceğiz. Aslında renk seçeneği yerine biraz daha fiyat indirimi yapsalar, Türkiye pazarı için çok daha makul olurdu.