Galaxy S22 Ultra S-Pen yuvasıyla gelecek!

galaxy s22 ultra

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S22 Ultra hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı. Eğer bu iddialar doğruysa Note serisinin S serisine evrildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Galaxy S22 Ultra S-Pen yuvasıyla gelecek. Evet yanlış okumadınız. Sızdırılan son raporlara göre S22 Ultra, gövdesinde bir S-Pen yuvasıyla birlikte gelecek. Bu size direkt olarak Note serisini hatırlatmış olabilir.

Bilindiği üzere Samsung’un Note serisi modellerinde S-Pen desteği için bir yuva bulunuyordu. Zaten Note serisini S serisinden ayıran en önemli özellik de buydu. Fakat Samsung bu yıl Note serisini rafa kaldırma kararı aldı. Bu kararın arkasındaki temel sebep ise Note serisinin yerini Z serisinin almasıydı.

Galaxy S22 Ultra S-Pen yuvasıyla gelecek

Galaxy S22 Ultra S-Pen yuvasıyla gelecek!

Fakat Samsung, Note serisini tamamen yok etmek istemedi. Bunun yerine serinin ismi değiştirilerek, S serisiyle birleştirildi.

Bilindiği üzere Samsung her yıl yeni nesil S serisi modellerini satışa sunuyor. Bu süreçte satışa çıkacak olan S22’de bazı köklü değişiklikler olacak.

S22 ailesinin en güçlü modeli olan Ultra’da S-Pen desteğinin yanı sıra S-Pen yuvası da bulunacak. Açıkçası bu modelin ismi haricinde direkt olarak yeni Note modeli olacağını söyleyebiliriz. Bu noktada Samsung’un Note ve S serisini birleştirerek mantıklı bir adım attığını söylemek mümkün.

Zaten S serisi ile Note serisi arasındaki en büyük fark S-Pen desteğiydi. Bu destek S serisine getirilerek Note serisi için harcanan ar-ge masrafı da ortadan kaldırılmış oldu.

Honda City fiyatıyla Egea’ya meydan okuyor