Galaxy S22 Ultra bir kez daha ortaya çıktı!

Galaxy S22 modeli Note

Samsung’un yeni amiral gemisi serisinin en çok merak edilen modeli olan Galaxy S22 Ultra hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Galaxy S22 Ultra bir kez daha ortaya çıktı! Samsung’un yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S22’nin tanıtımına oldukça kısa bir süre kaldı. Birçok kaynaktan gelen habere göre Güney Koreli teknoloji devinin bu seriyi 8 Şubat’ta düzenlenmesi beklenen etkinlikte tanıtması beklenirken, gerek bu seriye gerekse de Galaxy S22 Ultra’ya ait bütün özellikleri öğrenebilmek için 8 Şubat’ı beklememize gerek kalmayacak gibi duruyor.

Bugün internete düşen görsel eğer gerçekse, artık Samsung’un en çok merak edilen yeni akıllı telefon modelinin en önemli özelliklerini biliyoruz demektir. Aslında bu görselde yer alan özelliklerden birçoğu, zaten bugüne kadar internete sızanlarla uyumlu. Ancak bazı çok önemli farklılıkların bulunduğunu da hemen söyleyelim.

Örneğin, bugüne kadar gelen sızıntılarda bu modelin ekran parlaklığı değeri olarak 1.750 nit değeriyle geleceği iddia ediliyordu ki bu Samsung Galaxy S22 Ultra’ya tüm zamanların en yüksek ekran parlaklığına sahip akıllı telefon modeli unvanını kazandıracaktı. Ancak görsel, bu değerin 1.750 değil 1.500 olacağını söylüyor.

s22 ultra

Galaxy S22 Ultra bir kez daha ortaya çıktı!

Bunun dışında yeni modelin 6.8 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED 2X ekranla karşımıza çıkacağını görüyoruz. İşlemci yonga seti olarak beklenildiği üzere bölgeye göre Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 kullanılacak.

Arka yüzeyde 108MP’lik bir ana kamera, 10MP telefoto kamera, 10MP periskop telefoto kamera ve 12MP ultra geniş açılı bir diğer kamera olmak üzere 4’lü bir lens seti bulunacakken, ön yüzeyde ise 40MP çözünürlük sunan bir kamera yer alacak.

45W hızlı şarj desteği sunan 5.000mAh’lık bataryasıyla dikkat çeken Galaxy S22 Ultra’nın belki de en can alıcı özelliklerinden biri de 2.8ms tepki süresine sahip S-Pen’i olacak. Telefonun 12GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı, 12GB RAM 256GB dahili depolama alanı veya 16GB RAM 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacağını da hatırlatalım.

Robot elektrikli süpürge çalıştığı otelden çıktı