Galaxy S22 serisi ve Galaxy Book modelleri onarım programına eklendi

nnh

Samsung, daha önce başlattığı kendi kendine onarım programına yeni cihazlar eklemeye devam ediyor. Son olarak programa Galaxy S22 Serisi ve Galaxy Book modellerini ekledi.

Galaxy S22 serisinin daha önce eklenmesi beklenirken gecikmiş olsa da nihayet programa eklendi. Samsung  kendi başına onarım yapmak isteyenler için çevrimiçi araçlar ve kılavuzlar sağlayan iFixit ile el ele vererek oluşturduğu bir kendi kendine onarım girişimi başlatmıştı. Yapılan duyuru ile beraber Galaxy Book Pro’nun 15 inçlik modelleri ve hatta Galaxy Book Pro 360 varyantı için tamir takımları sipariş edilebilir. Desteklenen bilgisayar onarımlarının listesi, ekranı, pili, dokunmatik yüzeyi, kasayı (hem ön hem de arka), parmak izi okuyuculu açma/kapatma tuşunu ve lastik ayağı içeriyor.

Galaxy S22 serisi

2022 amiral gemisi Galaxy telefonlarının sahipleri artık Galaxy S22, Galaxy S22+ ve hatta Galaxy S22 Ultra modelleri için tamir takımları sipariş edebilecekler. Bu tamir takımları, müşterilerin akıllı telefonlarınızdaki ekran aksamlarını, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını değiştirmelerine yardımcı olacaktır. Bu güncellenmiş liste ile Galaxy S22 serisi, Galaxy S20, Galaxy S21 ve hatta Galaxy Tab S7+ gibi seleflerine katılıyor.

Ayrıca yeni kitler, müşterilerin kullanılmış parçaları geri dönüşüm için Samsung’a göndermesine yardımcı olmak için ücretsiz bir iade etiketi içeriyor. Bunların tümü, bu hafta başlarından itibaren zaten mevcut olan kitlerdir.

Apple üretim tesislerinin yerini değiştirmeye devam ediyor