Apple Self Servis Onarım programı Avrupa’ya geliyor

Apple Self Servis Onarım programı Avrupa'ya geliyor

Apple Self Servis Onarım programı, bu yılın başlarında ABD’de piyasaya sürüldükten sonra sekiz Avrupa ülkesine ulaştı. İşte tüm detaylar.

Buradaki müşteriler, iPhone 12 ve iPhone 13 serilerindeki en yaygın düzeltmelerin birçoğunun yanı sıra Apple silikonlu MacBook’ları kendileri tamir edebilecek. Apple bir basın açıklamasında, “Self Servis Onarım Mağazası, 200’den fazla ayrı parça ve alete ve ayrıca onarım kılavuzlarına erişim sağlıyor” dedi. Yedek parçalar ve araçlar, Apple’ın Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık’taki Self Service onarım mağazasından satın alınabilir. Şirket, yetkili onarım sağlayıcılarının sunduğu fiyatlarla aynı fiyatlara sahip olduklarını söyledi. Tek seferlik onarım için bir alet satın almak istemiyorsanız, bir takımı bir haftalığına 54,90 Sterlin karşılığında kiralayabilirsiniz. Müşteriler, değiştirilen parçaları yenileme ve geri dönüşüm için geri gönderebilir ve potansiyel olarak bir kredi alabilir.

Apple Self Servis Onarım programı Avrupa'ya geliyor

Parça fiyatlarına birkaç örnek olarak 70,78 £ (77,04 €) karşılığında bir pil modülü, 282,28 £ (327,11 €) karşılığında bir ekran modülü ve 168,55 £ (192,76 €) karşılığında bir kamera modülü verilebilir. Fiyatların yanı sıra , nispeten karmaşık onarım işleri yaparken kendinize güvenmeniz gerektiğini söylemeye gerek yok. Kendi kendine onarım ne derece çözüm sağlar bilinmez ancak basit problemler için kısa yoldan bir çare sunabilir. Bu kapsamda şirketin bu özellikleri sunması bir çok açıdan kullanıcıları kurtarabilir. Ancak yine de profesyonel yardım da son derece gerekli olabilir.

WhatsApp görüntülü konuşma için yeni bir dönem başlıyor