Galaxy S22 serisi ön siparişlerinde rekor kırıldı!

s22 2

Samsung Electronics kısa süre önce en yeni amiral gemisi serisi Galaxy S22 akıllı telefonlarını duyurdu.

Lansmandan kısa bir süre sonra ön siparişler canlıya alınarak birçok bölgede rekorlar kırıldı. Yalnızca Güney Kore’de Galaxy S22 serisi ön siparişleri etkileyici bir şekilde 1 milyonu geçti.

Güney Koreli teknoloji devine göre ilk günkü ön sipariş sayısı 300.000’i aştı. Bu, herhangi bir Samsung Galaxy serisi akıllı telefon arasında en yüksek yerli rekor oldu. Bir önceki rekor, Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3’e aitti . Ve sadece bir hafta sonra, bu rakam, şimdiye kadarki en yüksek olan toplam 1.02 milyon adet ön sipariş içerecek şekilde arttı. Bu, Galaxy S22 serisinin şimdiye kadarki en yüksek ön siparişleri alan ve 1.004,000’i alan Galaxy S8’i tahttan indirdiği anlamına geliyor.

s52

Tüm serinin dışında, en üst seviye Galaxy S22 Ultra, tüm ön siparişlerin yüzde 60’ını oluşturuyordu ve bu modelin Galaxy Note hayranlarını da cezbetmesi şaşırtıcı değil. Şirket sadece kendi iç pazarında başarı görmedi, ön siparişleri diğer bölgelerde de rekor kırdı. Daha önce Samsung’un Hindistan’da da rekor kırdığını ve ön siparişlerin sadece 12 saatte 70.000’den fazla birime ulaştığı bildirilmişti.

Yani, rakam muhtemelen o zamandan beri de arttı. Benzer şekilde marka, ABD’de de büyük başarı elde etti. Resmi haberlere göre, Galaxy S22 serisi bölgede rekor ön siparişler aldı ve Galaxy S22 Ultra burada da en popüler model oldu. Samsung yöneticilerinden olan Bryan Choi, “Bu cihazların şimdiye kadarki en popüler cihazlarımız arasında yer almasından dolayı heyecan duyuyoruz” dedi.

Huawei Mate 50 serisinde sadece Snapdragon kullanılacak