Galaxy S22 güncellemesi büyük yenilikler getiriyor

Galaxy S22 Ultra

Samsung tarafından Galaxy S22 serisini kullananlar için servis edilen yeni güncelleme, çok önemli konularda büyük yenilikler getiriyor.

Galaxy S22 güncellemesi büyük yenilikler getiriyor. Samsung, oldukça uzun bir süre amiral gemisi modelleri de dahil akıllı telefonlarına yeterli güncelleme ve yazılım desteği sunmamakla eleştirilmişti. Ancak özellikle son birkaç yıldır bu sorunları adeta tarihe gömen Güney Koreli teknoloji devi, artık neredeyse tüm akıllı telefon modellerine söz verdiği güncellemeleri tam da zamanında servis edebiliyor.

Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Bununla birlikte şirket birçok harici yazılım desteğini de yine kullanıcılarının gönüllerini kazanacak şekilde ve hızda servis etmekten de geri durmuyor. Bu konuda son hamlesini Galaxy S22 serisi için yapan Samsung, 1,7GB’lık devasa güncellemesi ile hem kamera performansını arttırmayı hem de güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Galaxy S22

Galaxy S22 güncellemesi büyük yenilikler getiriyor

Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra için servis edilen yeni güncelleme paketinin öncelikli hedefi her üç telefondaki kamera performansını geliştirmek. Özellikle son zamanlarda bazı S22 serisi kullanıcıları, telefonlarının tek çekim modunda hata aldıklarını bildirmeye başlamışlardı. Hatayı kabul eden Samsung ise, güncelleme ile bu sorunu çözeceğine dair söz vermişti. İşte Güney Koreli şirket, verdiği sözü bu güncelleme paketi ile çözmüş oldu.

Galaxy S22

Öte yandan video kaydederken telefonların daha az bellek kullanmaları, fotoğraflardaki renklerin daha doğal olması, kontrast ayarlarının otomatik olarak belirlenmesi gibi geliştirmeler de yine bu güncelleme paketinin içeriğini oluşturuyor. Paketin öncelikli olarak Güney Kore’de paylaşılacağı, önümüzdeki günlerde ise geri kalan bölgelere servis edileceği belirtildi.

Dronelar denizaltılarda periskopun yerini alıyor