Galaxy S22, Android 13 güncellemesi almaya başladı

Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22, uzun süredir beklenen Android 13 güncellemesini almaya başladı. Android’in son sürümü şimdilik sadece Avrupa’da S22 kullanıcılarına sunuluyor.

Samsung artık gözünü bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu olan Galaxy S23’e çevirmiş olsa da, son amiral gemisini de unutmuş değil. Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy S22 kullanıcılarına Android 13 güncellemesini sunmaya başladı.

Bildiğiniz gibi son birkaç haftadır Android 13’ün beta sürümü indirmeye açıktı ve şirket tarafından test ediliyordu. Android 13’ün stabil sürümü ise bugüne kadar yayınlanmamıştı. Ancak sonunda beklenen gün geldi ve S22 kullanıcıları Android 13 güncellemesi almaya başladı. Samsung şimdilik bu güncellemeyi belli bölgelerde indirmeye açıyor. Bazı avrupa ülkelerinde güncellemenin indirmeye açıldığı söyleniyor. Avrupa’daki kullanıcıların Twitter ve Reddit gibi sosyal ağlarda yaptıkları paylaşımlarla yayınlandığını doğruladıkları bu güncelleme, şimdilik Amerika pazarında kullanıcılara sunulmuyor. Ancak Samsung’un yakında Avrupa dışındaki pazarlara da Android 13 güncellemesini sunması bekleniyor.

Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 kullanıcılarına One UI 5 olarak sunulan bu yeni güncelleme, yaklaşık 3 GB’lık bir yükleme ile kuruluyor. Tabii halihazırda beta versiyonunu indirmediyseniz. Beta’dan stabil sürüme geçecek olanların indirmesi gereken güncelleme dosyası daha küçük olacak.

Öte yandan bu güncellemenin şimdilik sadece telefonun Exynos’lu versiyonlarında erişime açıldığı söyleniyor fakat Samsung cephesinden resmi bir açıklama gelmediği için bu bilgi teyit edilmiş değil. Telefonunuzun Android 13 güncellemesi alıp almadığını görmek için Ayarlar’dan Yazılım sekmesine girip oradan yazılım güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

DaVinci Resolve sonunda iPad’e geliyor