Call of Duty’den bir kötü bir de iyi haber!

cod mw

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Call of Duty’nin yeni oyunuyla alakalı birbiri ardına gelen açıklamalar, kafalarda soru işareti bıraktı.

Call of Duty’den bir kötü bir de iyi haber! Oyun dünyasının hele hele savaş aksiyon oyun türünün en bilinen isimlerinden biridir Call of Duty. Bugüne kadar sayısız rekor kıran, başarıları ile parmak ısırtan bu serinin yeni oyunu hakkında, son günlerde birçok haber geliyor.

Özellikle Activision’un Microsoft tarafından satın alınmasıyla birlikte, akıllara gelen ilk sorulardan biri olan Call of Duty ne olacak sorusuna ilk yanıt, Infinity Ward tarafından gelmişti. Bilindiği üzere, Xbox tarafından yapılan açıklamada yeni Call of Duty’i yine Infinity Ward’ın geliştireceği açıklanmıştı.

Call of Duty: Vanguard boyutu belli oldu

Call of Duty’den bir kötü bir de iyi haber!

İşte ünlü oyun markası tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada: “Yeni nesil Call of Duty yakında” şeklinde bir cümle kullanılınca, oyunseverler haklı olarak bu oyunun sadece yeni nesil konsollara çıkmasından endişe etmeye başladılar. Bununla birlikte Call of Duty denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ünlü analist Tom Henderson, bu kafa karışıklığına son vererek, oyunun sadece yeni nesil konsollara değil eski nesil konsollara da çıkacağını duyurdu.

Henderson tarafından yapılan açıklamada, “Yeni nesil Call of Duty” tanımlamasının, oyunun eskiyle bağının kopması ve yeni bir serüvene yelken açılması manasında kullanıldığını söyledi. Bununla birlikte Henderson, 2022 yılının sonlarına doğru çıkması beklenen oyunun eski nesil konsollara çıkacak son Call of Duty oyunu olacağını ve bundan sonra gelecek ilk maceranın sadece yeni nesil konsollara misafir olacağını söyledi.

HBO, Euphoria için üçüncü sezon onayını verdi