Galaxy S10 Lite güvenlik güncellemesi dağıtılıyor: Ek özellikler geldi

Samsung Galaxy S10 Lite, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Samsung şirketinin amiral gemileri içerisinde yer alan Galaxy S10 Lite, güvenlik güncellemesi alıyor. Bu yeni güncelleme bazı ek özellikler de kazandıracak. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung güncellemelere büyük önem veriyor. Düzenli olarak yayınlanan bu güncellemeler sayesinde kullanıcılar kendisini daha güvende hissedebiliyor. Haziran 2021 güncellemeleri bu konuda önemli bir destek sunabilir.

G770U1UEU3DUF1 model numarasıyla yayınlanan bu güncelleme ilk etapta ABD üzerinden dağıtılmaya başlanıyor. Hemen ardından dünyanın geri kalan diğer ülkelerine paylaşım yapılacak. Önceki güncellemeler hızlı bir şekilde 36 ülkede dağıtılmıştı. Şimdi ise yine aynı şekilde tüm ülkelere hızla güncelleme sunulması bekleniyor.

Galaxy S10 Lite güvenlik güncellemesi ek özellikler sunacak

Bu güncelleme ile birlikte Samsung hızlı paylaşım özelliği üzerinden yapılan dosya paylaşımları çok daha hızlı hale gelecek. Ayrıca cihazın Android ile olan entegrasyonu daha güçlü konuma ulaştı.

Galaxy S10 Lite güvenlik

Cihaz henüz 18 ay önce piyasaya ulaştığı için yeni denilebilir. Donanım yazılım ve güncellemeleri bakımından değerlendirildiğinde önünde iki büyük işletim sistemi sürümü ve 2,5 yıllık Android güvenlik güncellemesi yer alıyor. Bunların tamamlanmasına daha uzun bir süre var.

Galaxy S20 FE Galaxy S10 Lite kadar hızlı şarj olmayabilir!

Haziran 2021 güvenlik güncellemesinin kendi cihazlarına gelip gelmediğini kontrol etmek isteyenler ayarlar bölümüne bakabilir. Burada yazılım güncellemesi bölümünde “indirin ve yükleyin” seçeneği yer alacaktır. Buraya dokunarak güncelleme indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. İndirme işlemini yaptıktan sonra güncelleme ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.