Yeni Galaxy S10 güncellemesi kamera performansını iyileştiriyor

galaxy s10 güncellemesi

#İŞBİRLİĞİ

Samsung bu yıl satışa sunduğu amiral gemisi modelleri Galaxy S10, S10+ ve S10e için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte Galaxy S10 güncellemesi ile ilgili detaylar.

Hali hazırda akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung üst segmentteki modellerini güncellemeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi geçtiğimiz gün Galaxy S10, S10+ ve S10e için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan Galaxy S10 güncellemesi telefona önemli nicelikler kazandırıyor.

Eylül 2019 güvenlik yamasıyla beraber gelen güncelleme özellikle kamera tarafında önemli iyileştirmelere imza atıyor. Güncelleme raporuna göre, selfie çekim modunda bazı iyileştirmeler yapılmış. Ayrıca gece modu artık selfie çekimlerinde de kullanılabilir hale getirilmiş.

Note10 modelinde yer alan AR Doodle işlevini kamera uygulamasında selfie bölümünde bulmak artık mümkün. Açık konuşmak gerekirse Samsung’un Note10’da bulunan kamera özelliklerini S10 ailesine taşıdığını söyleyebiliriz. En azından görünen tablo bu şekilde.

Şimdilik Avrupa’nın belli bölgelerinde indirmeye sunulan güncellemenin boyutu yaklaşık olarak 1.2GB. Muhtemelen bir hafta içerisinde global ölçekteki tüm S10 cihazları bu güncellemeyi alacaktır.

Orta segment oyun telefonu Vivo U10