Samsung Galaxy Watch 4 özellikleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Watch 4 özellikleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Watch 4 saati için özellikler lansmandan önce sızdırıldı. Böylece cihaz hakkında merak edilenler cevaplanmış oldu. Gelin beklenen saatin özelliklerine bir bakalım.

Saatin özellikleri, 91Mobiles tarafından paylaşıldı. Kaynak, Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Watch 4‘ünü tamamen ortaya çıkardı. Paylaşılan görseller iddiaya göre Samsung’un resmi olmayan ve henüz duyurulmamış akıllı saatini her açısını gösteriyor.  Daha önce cihazın Samsung Galaxy Watch 4 Active olarak adlandırılacağı söylenmişti. Şimdi ise cihazın “Galaxy Watch 4” olarak adlandırılacağı resmileşti. Yayınlanan görüntüler Samsung Galaxy Watch 4 teknik özellikleri hakkında daha fazla özellik ortaya koydu. Saat gövdesinin arkasında, 40 mm ve 44 mm boyutlarında bir metin yer alıyor. Ayrıca 5 ATM su geçirmezlik, MIL-STD 810G uyumluluğu, GPS ve Gorilla Glass DX+ koruması da burada öne çıkıyor. Yeni Watch 4, daha zarif görünümü ve daha kıvrımlı hatlarıyla Galaxy Watch 2 Active’den tasarım özelliklerini ödünç alıyor gibi görünüyor. Saat gövdesinin yanları bileğin şekline göre kavis almış ve kayış tıpkı Watch Active 2 gibi sabitlenebiliyor. Sağ tarafta iki düğme var ve saat Active 2 gibi dokunmaya duyarlı bir çerçeveye sahip.

Samsung Galaxy Watch 4 özellikleri sızdırıldı!

Bununla birlikte Wear OS’nin nasıl görüneceğini hala bilmiyoruz. Google’ın bu yıl içinde birleşik Wear OS hakkında daha fazla bilgi vermesi bekleniyor, ancak bu etkinlik ne zaman gerçekleşir hiç bir detay yok. Samsung’un Ağustos ayının başlarında gerçekleşeceği söylenen etkinlikte Watch 4’ü de piyasaya sürmesi bekleniyor. Belki etkinlikte Wear OS platformu hakkında daha fazla şey duyarız.

iPhone 14 Max uygun fiyatıyla büyük dikkat çekecek: Peki ne kadar olacak?