Samsung Galaxy Buds 2 tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Buds 2 tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Buds 2 kulaklıkları adını son zamanlarda duyurmaya devam ediyor. Farklı yerlerde özellikeri sızdırılan kulaklık şimdi de tasarım ve renk seçenekleriyle karşımıza çıktı.

Bir süredir adını duymaya başladığımız Samsung Galaxy Buds 2 TWS kulaklıklar, bugün sızdırılan görsellerle tekrar kendini gösterdi. Daha önce bir kaç platformda daha karşımıza çıkan cihazlar bu sefer de tasarım ve renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Görünüşe göre Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro‘ya benziyor ve en az dört seçeneğiyle gelecek: Kulaklıklar için renk seçenekleri Siyah, Mor, Yeşil ve Beyaz şeklinde olacak.

Samsung Galaxy Buds 2 tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Cihazın sızdırılan tasarım görüntülerini bakılırsa, şarj kutusunun içi Buds 2’nin renkleriyle eşleşirken, dış yüzeyi beyaza boyanacak. Ayrıca şarj kutusunun biri içeride diğeri dışarıda olmak üzere iki LED’e sahip olduğu da ortaya çıkan özellikler arasında. Galaxy Buds 2 kulaklıklar pasif gürültü önleme özelliğine de sahip olacak. Her kulaklığın dış tarafında iki mikrofon bulunurken, iç yüzeyde aşınmalaması yapabilmesi için şarj konektörleri ve sensörler bulunuyor. Samsung henüz Galaxy Buds 2 TWS kulaklıkları hakkında hiçbir şey açıklamadı. Ufukta görünen tek cihaz lansmanı bu kulaklıklar olmayacak. Samsung Ağustos ayında yeni Galaxy akıllı saatler ve Galaxy Z Fold 3 cihazını piyasaya sürebilir. Galaxy Buds 2’nin de söz konusu etkinlikte tanıtılması söz konusu olabilir. Lansman tarihi yaklaştıkça daha fazla özellik ortaya çıkacaktır.

Saç beyazlamasını geri döndürebilen bir araştırma yapıldı: Bilim insanları umutlu