Galaxy Note 9 ön paneli sızdırıldı!

galaxy note 9

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Galaxy Note 9, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Şimdi de Note 9’un ön paneli sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Samsung uzun bir süredir yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Normal şartlarda Güney Koreli teknoloji devi Note serisi üst segment modelini Eylül ya da Ekim ayı gibi satışa sunuyordu. Fakat bu sene Note 9’un Ağustos ayının sonunda raflardaki yerini almış olacağı belirtiliyor. Peki Galaxy Note 9 nasıl bir tasarıma sahip olacak? İşte bu sorunun en net yanıtı.

Galaxy Note 9, yeni bir Infinity Display ile gelecek

Samsung uzun bir süredir yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Hatırlanacağı üzere Güney Koreli teknoloji devi Infinity Display ismini verdiği yeni tasarım çizgisini ilk olarak Galaxy S8 ve S8+ ile kullanıma sokmuştu. Sonrasında ise Note 8’de benzer bir tasarımla karşılaşmıştık.

Bu sene satışa sunulan S9 ve S9+’ta ise biraz daha farklı bir Infinity Display tasarımıyla karşılaşmıştık. Görünen o ki Samsung bu tasarım çizgisini Note 9 ile biraz daha değiştirecek. Keza sızdırılan son Galaxy Note 9 ön paneli yeni bir Infinity Display çizgisine işaret ediyor. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy note 9

Dikkatli bir şekilde bakılacak olursa alt ve üst çerçevelerin biraz daha inceldiği fark edilebiliyor. Elbette bu yine de öyle kayda değer bir değişim değil. Dolayısıyla Galaxy Note 9’un Note 8’e benzer bir tasarımla satışa sunulacak olması hala büyük bir dezavantaj.

Tim Cook, Çin’in yaptırım kararı almasından korkuyor