Galaxy Note 10 için ilk tarih ortaya çıktı

galaxy note10 1

Samsung’un yeni Note modelini tanıtacağı tarih ortaya çıktı. Güney Koreli şirket yeni amiral gemisi modelini ne zaman tanıtacak? İşte Galaxy Note 10 tanıtım tarihi ve diğer detaylar.

Güney Kore’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Bilindiği üzere Samsung her yılı iki farklı amiral gemisi modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Note 10 ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı

S serisinin yeni modeli yılın ilk çeyreğinde tanıtılırken, Note serisinin yeni modeli ise genel olarak yılın ikinci yarısında kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

galaxy note 10

Peki bu sene tanıtılması beklenen yeni Note modeli ne zaman su yüzüne çıkacak? Bir süredir zaten Galaxy Note 10 ile ilgili bazı söylentilere tanıklık ediyoruz. Şu anda telefonun tasarımından özelliklerine varana kadar pek çok detaya hakim olduk diyebiliriz.

Sızdırılan son bilgilere göre, Samsung yeni Note modellerini Ağustos ayında tanıtacak. Güney Kore kaynaklı bir habere göre yeni Note modelleri Note10 ve Note10 Pro, 10 Ağustos’ta tanıtılacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl tanıtılan Note 9 9 Ağustos’ta tanıtılmış ve 25 Ağustos’ta satışa sunulmuştu. Muhtemelen Galaxy Note 10’da 10 Ağustos’ta tanıtıldıktan sonra, 25 – 30 Ağustos arasında raflardaki yerini alacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Tab S5 özellikleri netleşti