Galaxy Note 9, FCC onayını şimdiden aldı!

Galaxy Note 9

Samsung’un Ağustos ayının ortalarına doğru satışa sunması beklenilen yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, şimdiden FCC onayını aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren ismi olan Samsung, yeni amiral gemisi modeli için tüm hazırlıklarını tamamladı. Güney Koreli teknoloji devi, Ağustos ayının ortalarına doğru satışa sunmayı planladığı Galaxy Note 9 için, FCC onayını şimdiden aldı.

Galaxy Note 9’un erken çıkacağı kesinleşti

Bilindiği üzere Samsung, normal şartlarda Note serisi modellerini Eylül ya da Ekim ayı gibi satışa sunuyordu. Fakat bu sene açıklanmayan bazı nedenlerden ötürü bu tarih öne çekilmiş durumda.

Konu ile ilgili sızdırılan son raporlarda, Samsung’un Note 9’u Ağustos ayının ortalarına doğru satışa sunacağı belirtiliyordu. Yaşanan son gelişmeler de bu söylentileri doğrular nitelikte.

Keza Samsung, geçtiğimiz yıllarda Note serisi modelleri için FCC onayını Temmuz ayının sonlarına doğru alırken, Note 9 için biraz aceleci davrandı.

Güney Koreli teknoloji devi, yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 için FCC onayını geçtiğimiz gün aldı. Yani Samsung bu onayı da geçtiğimiz yıllara oranla 1 ay önceden almış oldu. Bu bağlamda, Note 9’un satış tarihinin de önceki yıllara göre 1 ay erken olacağını söylemek yanlış bir çıkarım olmayacaktır.

Elbette henüz Samsung tarafından Note 9’un tanıtım tarihi ile ilgili resmi bir bilgi gelmediğini de hatırlatalım.

Galaxy S10+, 3 kamera ile gelebilir