Galaxy Note 9 Avrupa fiyatı cep yakacak!

galaxy note9

Samsung’un 9 Ağustos’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Note 9’un Avrupa fiyatı sızdırıldı. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Galaxy Note 9 ciddi anlamda cep yakacak.

Bilindiği üzere Samsung uzun bir süredir yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 üzerinde çalışıyor. Tasarım anlamında Note 8 ile aynı olması beklenen Note 9’un, yenilenmiş S-Pen’i sayesinde fark yaratacağı düşünülüyor. Görünen o ki Note 9’un fazlasıyla fark yaratacağı bir diğer nokta da fiyatı olacak.

Galaxy Note 9 en pahalı telefon olacak!

Samsung’un özellikle üst segment modellerinde katı bir fiyat politikası uyguladığını biliyoruz. Özellikle de Güney Koreli teknoloji devinin fiyatlarını ülke bazlı düzenlemesi de önemli farklılıklara neden olabiliyor. Örneğin, ABD pazarında 715 dolardan satılan S9 bazı Avrupa ülkelerinde 900 euro’yu aşan fiyatlardan satılabiliyor. Bu da çıtayı biraz daha yükseltmiş oluyor.

Peki önümüzdeki ay tanıtılacak olan Note 9, Avrupa’da kaç euro’luk fiyat etiketine sahip olacak?

Ekran Resmi 2018 07 23 21.28.48

Şimdiye kadar sızdırılan raporlarda Note 9’un 900 euro bandında bir etiket taşıyacağı belirtiliyordu. Fakat geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bilgilere göre Galaxy Note 9 fiyatı beklenenin bir tık üzerinde olacak.

Son detaylara bakacak olursak, 128GB’lık Note 9 1029 euro’dan, 512GB’lık versiyon ise 1279 euro’dan satılacak.

Yani özetle Galaxy Note 9 satışa sunulduğunda piyasadaki en pahalı telefon olacak gibi görünüyor. Açıkçası Note 9’un Türkiye fiyatı 8.000TL’den aşağı olmayabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy X hakkında yeni detaylar ortaya çıktı