Galaxy Note 9 işte böyle görünecek!

galaxy note 9

Samsung’un yakında tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 nasıl bir tasarıma sahip olacak? Sızdırılan son görselle birlikte bu soru net bir yanıt bulmuş oldu. İşte detaylar.

Galaxy Note 9 tasarımı netleşti

Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı Galaxy Note 9 modeli muhtemelen önümüzdeki Temmuz ya da Ağustos ayında satışa sunulacak. Güney Koreli teknoloji devi genelde Note serisinin yeni modelini Eylül ya da Ekim ayı gibi satışa sunuyordu. Fakat Apple’ın bu sene phablet kategorisine hitap eden iki farklı model tanıtacak olması, Samsung’un da planlarını değiştirmiş gibi görünüyor.

Keza Note 9’un uygun fiyatlı uçtan uca LCD ekrana sahip olan iPhone modeli ile eş zamanlı olarak raflardaki yerini alması, satış performansı açısından pek de verimli olmazdı. Bu riski göze almak istemeyen Samsung, Galaxy Note 9 modelinin çıkış tarihini öne çekme kararı aldı.

Peki Note 9, Temmuz ya da Ağustos ayında çıktığında başarılı olabilecek mi? Aslen bu konuyu “Galaxy Note 9 başarılı olabilir mi?” yazımızda uzun uzaya tartışmıştık. Fakat geçtiğimiz gün sızdırılan bir görsel, Note 9’un neden başarılı olamayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy note 9

Evet inanması güç fakat sızdırılan görseldeki telefon Note 8 değil. Samsung’un önümüzdeki günlerde satışa sunacağı Note 9. Yani Samsung Infinity Display tasarım çizgisinde ısrarcı olmaya devam ediyor. Bakalım işin sonu nereye varacak.

2500 TL altı en iyi 5 akıllı telefon