Yeni Galaxy Note 9 görselleri sızdırıldı

galaxy note 9 4

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli satışa sunulmasına yaklaşık olarak 1 ay kala tamamen ortaya çıktı. İşte Galaxy Note 9 için sızdırılan yeni görseller.

Samsung’un yeni amiral gemisi modelini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Galaxy Note 9’un resmi tanıtımı 9 Ağustos’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle gerçekleşecek. Henüz telefonun tanıtılmasına 1 aylık bir süre olmasına karşın, Note 9 tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Galaxy Note 9, tanıtımdan 1 ay önce ortaya çıktı!

Samsung’un Note serisinin yeni modelinde nasıl bir tasarım çizgisini takip edeceği büyük merak konusuydu. S9 ve S9+’ın satış rakamları itibariyle beklentilerin altında kalması, Samsung’un Infinity Display tasarımına olan ilginin azaldığı yorumlarına neden olmuştu.

Nitekim, bu bağlamda Samsung’un Galaxy Note 9 modelinde daha farklı bir tasarıma yönelebileceği, en azından cihazın arka kısmında bulunan parmak izi okuyucusunu ekranın altına kaydırabileceği düşünülüyordu.

Fakat Samsung bu tarz tasarımsal değişikliklerle uğraşmak yerine, Note 9 modelinde S-Pen üzerine çalışmalar yaptı. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre, Galaxy Note 9 modelinde yer alan S-Pen, Note serisine yeni bir soluk getirecek.

Zaten mantıklı olarak düşünüldüğünde, Note serisini, S serisinden ayıran en önemli özelliğin S-Pen olduğunu söyleyebiliriz. Fakat yine de telefonun tasarımı da kullanıcılar açısından önemli bir kriter.

Peki Note 9 nasıl bir tasarım çizgisiyle karşımıza çıkacak? Telefonun tanıtımından önce sızdırılan son görseller bu soruyu tam olarak yanıtlıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri son Note 9 görselleriyle başbaşa bırakalım.

Uygun fiyatlı iPhone ile iPhone X yanyana

galaxy note 9