HTC U12+ ucuz olmayacak

htc u12

HTC’nin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli HTC U12+ ile ilgili bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre telefonun fiyatı beklenenin biraz üzerinde olacak.

HTC U12+ modelinde de yüksekten uçacak

Akıllı telefon sektöründeki firmaları iki temel başlık altında toplayabiliriz. Bunlardan birincisi agresif fiyat politikası güdenler, ikincisi ise katı fiyat politikasında ısrar edenler. Agresif fiyat politikası güden firmaları zaten az çok biliyoruz. Oppo, Vivo, Xiaomi, OnePlus bunlardan sadece bir kaçı.

Katı fiyat politikasından ödün vermeyen firmalara baktığımızda ise Apple, Sony ve HTC gibi isimleri görüyoruz. Açıkçası bu fiyat politikasında ısrarcı olup da başarılı olabilen tek firma Apple. Cupertino merkezli şirket ne yapsa satılıyor. Lakin bu politika bazı üreticileri iflasa sürüklemiş olmasına karşın hala duruşundan ödün vermek istemeyen isimler de mevcut. Bknz. HTC.

HTC son derece kaliteli telefonlar üretmesine karşın, fiyat baremini hep en üst seviyede tutuyor. Bu durum da satış rakamlarına olumsuz şekilde yansıyor. Görünen o ki Tayvanlı üretici aynı politikadan HTC U12+ modelinde de ödün vermeyecek.

htc u12 1
                              HTC U12+ Duvar Kağıdı

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan @LlabTooFeR konu ile ilgili yaptığı açıklamada HTC U12+ fiyatının beklenildiği gibi ucuz olmayacağını belirtti. Siyah, kırmızı, menekşe ve saydam renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan telefonun ülkemizde de 5000TL üzeri bir fiyattan satışa sunulması bizler için sürpriz olmayacaktır.

Güncelleme: Son sızdırılan bilgilere göre telefonun fiyatı 750 dolar civarında olacak.

S8 Lite görselleri sızdırıldı