Galaxy Note 9, RAM ve dahili depolama alanı ile öne çıkıyor!

galaxy note9 1

Samsung’un önümüzdeki günlerde satışa sunacağı amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Güney Koreli teknoloji devi muhtemelen Haziran ya da Temmuz gibi yeni amiral gemisi modeli Note 9’u tanıtacaktır. Peki Galaxy Note 9 ne gibi özelliklere sahip olacak?

Galaxy Note 9, 512GB dahili depolama ile geliyor!

Henüz Samsung, Galaxy Note 9 hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. Fakat şimdiden Note 9 hakkında pek çok şey öğrendik diyebiliriz. Malum şimdiye kadar telefon hakkında pek çok rapor ve görsel sızdırıldı. Note 9 hakkında sızdırılan son raporlara göre Samsung’un yeni amiral gemisi modeli 512GB’lık dahili depolama alanı ile gelecek.

Elbette bu Note 9’un çatı varyantı için geçerli bir durum. Bilindiği üzere son dönemde satışa sunulan modellerde dahili depolama alanı min. 64GB olarak belirleniyor. Fiyatına göre 128GB ve 256GB’lık modeller satın almak da mümkün oluyor. Fakat şimdiye kadar hiç bir üst segment modelde 512GB dahili depolama alanıyla karşılaşmamıştık. Dolayısıyla Galaxy Note 9 bu açıdan bir ilk olabilir. Ayrıca 512GB’lık modelin 8GB RAM’e sahip olacağını da belirtelim.

Ekran Resmi 2018 05 28 01.29.57

Bu premium modelin hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat önceliğin Çin, dolayısıyla da Asya pazarında olacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi Mi 8 özellikleri netlik kazandı