Galaxy Fold 5 özellikleri netleşiyor!

Galaxy Z Fold 4

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Z Fold 5 yeni sızıntılarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor.

Galaxy Fold 5 özellikleri netleşiyor! Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 5’in çıkışı, katlanabilir telefon pazarında heyecan yarattı. Son zamanlarda, OnLeaks ve SmartPrix tarafından paylaşılan CAD tabanlı tasarımlar, cihazın nasıl görüneceğine dair ilk ipuçlarını ortaya koydu. Tasarımlar, Galaxy Z Fold 5’in önemli tasarım değişikliklerine gitmediğini, ancak yine de heyecan verici geliştirmeler sunacağını gösteriyor.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Galaxy Z Fold 5‘in arka yüzü, üç kamera sensörü için hafifçe kalkık bir kamera çıkıntısı barındırıyor. LED flaş, alt yerine yan tarafa konumlandırılmış, böylece tasarımı daha temiz bir görünüme kavuşturmuş. Cihazın kenarları hafifçe kıvrılmış, bu da cihazın şıklığına katkıda bulunmuş. Telefonun en boy oranı neredeyse aynı kalmış, dar ve uzun dış ekran, hemen hemen kare iç ekranına geçiş sağlıyor, iç ekranı biraz daha yüksek yaparak, genişlikten biraz daha iyi kullanılmış.

Galaxy Z Fold 4

Galaxy Fold 5 özellikleri netleşiyor!

Bir diğer önemli gelişme ise, cihazın kapalıyken daha ince olması. Galaxy Z Fold 5, yeni “damla” tasarımını kullanan bir menteşe sayesinde, öncüllerine göre önemli ölçüde daha ince olacak ve kapandığında 154.9 x 67.1 x 13.5 mm boyutlarında olacak. Bu yeni menteşe tasarımı, cihaz kapalıyken bir boşluk olmayacağı anlamına gelir, bu da kullanıcılar için daha akıcı ve sorunsuz bir deneyim sunabilir.

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Samsung Galaxy Z Fold 5 tasarımı Cihaz açıldığında, Galaxy Z Fold 5, Fold 4’ten farklı olmayan kalınlık boyutunu koruyarak, boyutlarının her birinde biraz daha küçük olan 154.9 x 129.9 x 6.3mm ölçülerinde olacak. Önemli tasarım değişikliklerinin olmamasına rağmen, yeni “damla” menteşe, daha kompakt, daha ince bir cihaz sağlayacak ve önceki modellerde sorun olan kırışıklık sorununa çözüm sunabilir. Galaxy Fold 5 özellikleri netleşiyor!

Elon Musk, Mayıs ayında yeni bir kural daha getiriyor