Galaxy A54 ve Galaxy A34 görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A34

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği telefonları arasında yer alan Galaxy A54 ve Galaxy A34’ün yeni görselleri sızdırıldı.

Bir yandan yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S23’ün çıkışına hazırlanan Samsung, bir yandan da giriş seviyesi ve orta segment akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirketin çok yakında kullanıcılarla buluşturmayı planladığı bu telefonlar arasında Galaxy A54 ve Galaxy A34 de yer alıyor. Hatırlarsanız her iki telefon da son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkmıştı.

Bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılacak olan bu yeni Galaxy A modelleri için bekleyişimiz sürerken, her iki telefonun da ön yüz tasarımını gözler önüne seren iki yeni görsel internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy A54

Paylaşılan görsellerden de fark edebileceğiniz üzere Galaxy A34 ile Galaxy A54’ün tasarımı oldukça benzer. Galaxy A34 ile A54 arasındaki en belirgin tasarım farkı, ön kamera deliğinin şekli olacak gibi duruyor. Çünkü daha önce sızdırılan görsellerden de biliyoruz ki bu iki telefonunun arka yüzlerinin de tasarımı oldukça benzer. Samsung, Galaxy A serisinin bu yeni modellerinde arka kameralar için ayrı bir bölme kullanmıyor. Bunun yerine her kamera ayrı ayrı duruyor.

Galaxy A34

Bu görselleri sızdıran kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy A34, 161.3 x 77.7 x 8.2 mm boyutlarında olacak ve 6.5 inçlik düz bir ekranla gelecek. Telefonun alt kısmında 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Telefonun yan tarafındaki güç tuşunun altında parmak izi sensörü bulunuyor.

Galaxy A54’ün teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefonun Snapdragon 7 Gen 1 ya da onun muadili sayılabilecek bir yonga setini kullanması bekleniyor. Öte yandan daha önce gelen bilgiler telefonun yaklaşık 450 dolarlık bir fiyatla raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Apple VR başlığını yılın ilk yarısında tanıtabilir